Har du spørgsmål? Så lad os kontakte dig, når det passer dig bedst.

→ Ring mig op
Ring mig op
Udfyld formularen herunder og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Er der et tidspunkt som passer dig bedst, så oplys det gerne i note-feltet.

Om Marcussen

Vi er en rådgivningsvirksomhed som beskæftiger sig med rådgivning til ejendomsinvestorer såvel store professionelle som små private investorer.
Med udgangspunkt fra vores kontor i Aalborg er vores primære geografiske område Nordjylland, men vi udfører også opgaver for vores faste kunder i hele landet.
Vores kerneydelser er bygherrerådgivning, byggeledelse, køberrådgivning samt tilstandsrapporter og energimærker. Vi bestræber os på at blive den foretrukne rådgiver i Nordjylland indenfor vores kerneydelser.
Når vores kunder investerer i bygninger ved køb, nybyggeri, ombygning, renoveringer eller salg så rådgiver vi dem med udgangspunkt i vores værdier, og med vores ydelser for at sikre de får størst muligt udbytte af deres investering, kort sagt; vi giver ”Råd til byggeri”
 

Idégrundlag

Det er Marcussen overordnede mål at skabe værditilvækst ved byggerådgivning af erhvervskunder og privatkunder i Nordjylland.

Vision

At Marcussen bliver den foretrukne rådgiver for bygherrer og bygningsejere i Nordjylland, ved at yde rådgivning, der sikrer kundens investering.

Mission

Give vores kunder ”Råd til byggeri”

Vi sikrer bygherrens investering

 

Vores værdier

Ambitiøse

Hos Marcussen holder vi aldrig op med at udfordre os selv, dette for at skabe bedre løsninger hurtigere. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Troværdige

Hos Marcussen gør vi, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. Vores kommunikation er åben og ærlig internt i virksomheden og i forhold til omverdenen

Ansvarlige

Vi viser respekt for kunden, for hinanden og virksomhedens berettigelse.
 

Historie

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør med 20 års erfaring fra entreprenørbranchen og som bygherrerepræsentant stiftede Poul Erik Marcussen virksomheden i januar 2005. I den første tid med Poul Erik som eneste medarbejder. I august 2006 flyttede virksomheden fra privaten til Hjulmagervej i Aalborg, og den første medarbejder blev ansat.
I 2009 var virksomheden - med 7 medarbejdere - vokset ud af rammerne på Hjulmagervej, adressen blev derfor flyttet til Nyhavnsgade i Aalborg centrum.
I 2015 fusionerede Marcussen med Nordjysk Byggeledelse.
Det var igen tid til en flytning af kontoret I 2018, denne gang til vores nuværende adresse på Indkildevej i Gug. Kontoret har nu en placering med meget nem adgang til motorvejsnettet og med gode p-forhold for vores kunder og medarbejdere.
I sommeren 2020 blev et længe planlagt generationsskifte påbegyndt. Poul Erik Marcussen overlod den daglige drift til en ny direktør, Claus Rimmer Refsgaard. Claus var den første medarbejder der blev ansat tilbage i 2006, hvorfor han har været med på hele rejsen. Claus har et indgående kendskab til virksomhedens ydelser, mål og værdier, derfor faldt det naturligt at overlade hvervet til ham. Poul Erik er fortsat i virksomheden som seniorrådgiver og bestyrelsesformand.

 

Certificering af Marcussen

Byggeriets kvalitetskontrol har d. 19.02.2010 certificeret Marcussen
Certificeringens gyldighedsområde er:

- Udarbejdelse af tilstandsrapporter under huseftersynsordningen,
- Energimærkning af enfamiliehuse m.v.

Virksomheden er certificeret i overensstemmelse med Energistyrelsens BEK 61 af 27.012011 om energimærkning af bygninger ved anvendelse af ISO9001:2008 samt Energistyrelsens supplerende krav af 06.05.2011.
 
Ring mig op
Udfyld formularen herunder og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Er der et tidspunkt som passer dig bedst, så oplys det gerne i note-feltet.