Har du spørgsmål? Så lad os kontakte dig, når det passer dig bedst.

→ Ring mig op
Ring mig op
Udfyld formularen herunder og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Er der et tidspunkt som passer dig bedst, så oplys det gerne i note-feltet.

Om Marcussen

Idégrundlag

Det er Marcussen A/S's overordnede mål at skabe værditilvækst ved byggerådgivning af erhvervskunder og privatkunder i Nordjylland.
 

Vision

At Marcussen A/S bliver den foretrukne rådgiver for bygherrer og bygningsejere i Nordjylland, ved at yde rådgivning, der sikrer kundens investering.
 

Mission

Give vores kunder ”Råd til byggeri”

Vi sikrer bygherrens investering


 

Vores værdier

Ambitiøse

Hos Marcussen holder vi aldrig op med at udfordre os selv for at skabe bedre løsninger hurtigere. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os.
 

Troværdige

Hos Marcussen gør vi, hvad vi siger og vi siger, hvad vi gør. Vores kommunikation er åben og ærlig internt i virksomheden og i forhold til omverdenen.
 

Ansvarlige

Vi viser respekt for kunden, for hinanden og virksomhedens berettigelse.


 

Historien

I starten af 2005 blev firmaet Poul Erik Marcussen ApS dannet, og indtil 15.05.2006 blev virksomheden drevet fra privatadressen. Mentor fra AIH, tidligere KD-direktør Ib Nielsen blev tilknyttet som sparringspartner og i juni 2006 flyttede virksomhedentil nye lokaler på Hjulmagervej i Aalborg. Næsten samtidig sagde direktør Peter Hinrup ja til at være bestyrelsesformand og i september 2006 blev ApS omdannet til A/S.

Poul Erik er direktør og daglig leder, og med coaching af medarbejderne sikres stor grad af individualitet og tilfredshed blandt de ansatte. 
Der er i dag dygtigt kontorpersonale til at varetage administration og kundepleje.
Udover Poul Erik, der i dag er bygningssagkyndig og syn-og skønsmand,  er der ansat bygningskonstruktører, hvoraf den ene er bygningssagkyndig.

Den 01.10.2009 flyttede Marcussen A/S til Nyhavnsgade 4A på Aalborgs nye havnefront.
Marcussen har en god platform på grund af den store indsigt i og erfaring med dansk håndværksmæssig mentalitet, kultur og normer. Efter mere end 20 år i branchen, har virksomheden et bredt netværk at trække på og bl.a. det er med til at sikre mulighedenfor at løse varierende opgavetyper yderst professionelt.

I 2015 fusionerede Marcussen med et selskab ejet af Bjørk og Maigaard, Nordjysk Byggeledelse. Arkitektfirmaet Bjørk og Maigaard er herefter delvist ejere af virksomheden.


 

Certificering af Marcussen A/S

Byggeriets kvalitetskontrol har d. 19.02.2010 certificeret Marcussen A/S.
Certificeringens gyldighedsområde er:

- Udarbejdelse af tilstandsrapporter under huseftersynsordningen,
- Energimærkning af enfamiliehuse m.v.

Virksomheden er certificeret i overensstemmelse med Energistyrelsens BEK 61 af 27.012011 om energimærkning af bygninger ved anvendelse af ISO9001:2008 samt Energistyrelsens supplerende krav af 06.05.2011.
 
Ring mig op
Udfyld formularen herunder og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Er der et tidspunkt som passer dig bedst, så oplys det gerne i note-feltet.