Har du spørgsmål? Så lad os kontakte dig, når det passer dig bedst.

→ Ring mig op
Ring mig op
Udfyld formularen herunder og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Er der et tidspunkt som passer dig bedst, så oplys det gerne i note-feltet.

Vi sikrer din investering

Vi gennemgår din bygning, så du ved hvad du køber, hvad det koster at få den ført op til normal stand, og kender optimeringsmulighederne.
 
Er du ejendomsinvestor eller entreprenør og er du ved opkøbe nye ejendomme, så kontakt os og få udarbejdet et solidt grundlag til handelsprocessen. Vi gennemgår den potentielle ejendom, fastslår den tekniske stand af bygningen og giver et økonomisk overslag på de konstaterede nødvendige ”her og nu” istandsættelser, samt over fremtidige vedligeholdelsesarbejde.
 
 

Vores typiske sagsforløb indeholder:

• Vi gennemgår bygningen grundigt som led i handelsforløbet.

• Vi udarbejder et notat med beskrivelse af bygningens generelle tilstand, samt oplistning af nødvendige istandsættelser og fremtidige vedligeholdelsesarbejder. Selvfølgelig inkl. detaljeret økonomisk overslag.

• Når handlen er gennemført udbydes og gennemføres ”her og nu” istandsættelser. Vi varetager al direkte kontakt med håndværkere. Derfor slipper du som bygningsejer for det koordinerende arbejde, og din tid er frigjort til andre opgaver.

• Vi udarbejder en detaljeret 10 årig drifts- og vedligeholdelsesplan.

• Vi gennemgår de enkelte lejemål og kategoriserer efter aktuel vedligeholdelsesstand.
Kunderne siger
I forbindelse med etableringen af vores ejendomsselskab har Marcussen A/S været vores faste byggetekniske rådgiver. Rådgivningen har givet os en grundig vurdering af de ejendomme, vi har været interesserede i at købe. Vi har derfor været klædt godt på, til at foretage de endelige forhandlinger med sælger. Samtidigt har vi fået et overblik over omkostningerne på de umiddelbare forbedringer, der skal foretages på ejendommene, samt vedligeholdelsesudgifter i de første 10 år af ejerforholdet.
 
Jeg kan klart sige, at udgiften til rådgivningen er godt givet ud, da nedslagene i handlerne på baggrund af Marcussens vurderinger af ejendommene, langt overstiger det betalte honorar. Der er altså tale om value for money.
– Jan Thomsen CFO CM Network A/S / Magnus Kjøller Ejendomme.
Ring mig op
Udfyld formularen herunder og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Er der et tidspunkt som passer dig bedst, så oplys det gerne i note-feltet.