Ofte stillede spørgsmål:

 

Hvad er en tilstandsrapport?
Få en fyldestgørende beskrivelse af tilstandsrapporter på www.boligejer.dk. Der kan du også læse, hvad de forskellige betegnelser (K0, K1, K2, K3 og UN) betyder. En tilstandsrapport, sammen med et el-tjek, er nødvendig for at der kan tegnes ejerskifteforsikring.


Hvorfor vælge en tilstandsrapport og el-tjek?

Det er frivilligt, om du ønsker en tilstandsrapport og et el-tjek, men fordelen er, at du undgår at hæfte 10 år, for skjulte fejl og mangler ved huset. Derfor vælger langt de fleste hussælgere i dag at få udarbejdet en tilstandsrapport af en byningsssagkyndig, samt et el-tjek som udarbejdes af en aut. elektriker. Begge disse rapporter skal foreligge før der kan tegnes en ejerskifteforsikring. Du kan her læse mere om eltjek.


Hvad er et energimærke?

Energimærket er en lovpligtig gennemgang af huset, hvor alle konstruktioner og varmeinstallationer registreres, og danner grundlag for husets varmeforbrug. Energimærket genererer forslag til forbedringer, således varmeforbruget nedsættes. Der skal foreligge et gyldigt energimærke for at et hus kan sættes til salg. Jo højere energimærkning dit hus har – jo højere salgspris vil du kunne få. Ifølge Realkredit Danmark drejer det sig om op til 70.000 kr. pr. trin. Læs mere her.


Hvor får vi en ejerskifteforsikring?

De fleste forsikringsselskaber tilbyder en ejerskifteforsikring. Vi kan også være behjælpelig med gratis at indhente et tilbud på ejerskifteforsikring for dig. 
 

Læs meget mere om tilstandsrapporter og energimærkning Her

Derudover har Erhvervs- og Byggestyrelsen udgivet følgende foldere:
 


 

/tilstandsrapport_tilstandsrapporter

Gratis genbesigtigelse

Får du ikke solgt din bolig inden 6 måneder, kræver lovgivningen en ny tilstandsrapporthos os er dén gratis!
 

 


/tilstandsrapport_tilstandsrapporter

Prisgaranti på tilstandsrapport

Finder du en billigere pris -med samme betingelser -
får Du samme pris Her.


 

 

 

Hvad koster tilstandsrapport, energimærke og el-tjek?

 

Pr. 1/5-12 er der indført ny lovgivning omkring udarbejdelse af dokumenter i forbindelse med salg af fast ejendom.
 

Du skal have et energimærke, for at sætte til salg. Der ud over skal du have udarbejdet en tilstandsrapport samt et el-tjek for at kunne fraskrive dig 10 år sælgeransvar ved at tegne en ejerskifteforsikring. Uden tilstandsrapport og el-tjek kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.
Hos os kan du bestille alle 3 dokumenter, og opnå en stor samlet rabat. Vi har gratis genbestilling på tilstandsrapporten, så hvis dit hus er til salg i mere end ½ år, kommer vi gratis og fornyer rapporten når der er en køber.
Hvis du udbedrer ting i tilstandsrapporten, kommer vi gerne og kigger igen. 1. allonge er gratis.
Vi har prisgaranti, så finder du samme betingelser billigere et andet sted, får du samme pris hos os.


Se prisliste i PDF


EL-eftersyn efter 1/5-2012 *Prisgaranti – finder du en billigere pris på tilstandsrapport med samme betingelser - får Du samme pris her.

 

Hvorfor vælge os?

 
  • Hurtig levering
  • En aftale er en aftale
  • Vi samler på tilfredse kunder
  • Prisgaranti og gratis genbesigtigelse på tilstandsrapporter.

 

 

 

Skal vi ringe til dig?


Har du spørgsmål eller andet, så lad os
ringe til dig.

Tryk på knappen, udfyld formularen og så kontakter vi dig indenfor 24 timer.
 
 
                         
             
                         

Poul Erik Marcussen
Direktør
 

Telefon:    25548600

 

Send mail

 

Lars Knudsen
Bygningssagkyndig
 

Telefon:   22782431

Send mail
 

 

Claus R. Refsgaard

Bygningssagkyndig

 

Telefon:    96304532
 

Send mail

 

 

 

 

 

Jacob Leergaard 

Byggerådgiver


Telefon:   22810535

 

Send mail
                           
 

Mai-Britt Kildedal 

Kontorassistent


Telefon:   96300393

 

Send mail


 

 

Hanne Dahl

Kontorassistent


Telefon:    96300393

   

Send mail

 


                          Gå til forsiden
 

Ofte stillede spørgsmål om tilstandsrapporter og energimærker:

Hvad er en tilstandsrapport?
Tilstandsrapport er en oversigt over synlige skader og risiko for skader på en ejendom.

På hvilke ejendomme kan der laves tilstandsrapporter?
Der kan fortrinsvist laves tilstandsrapporter på huse, som anvendes til beboelse, enfamilieshuse, flerfamilieshuse, andelsboliger, ejerlejligheder/lejligheder, sommerhuse/fritidshuse og nedlagt landbrug.

Hvornår skal der laves tilstandsrapport?
I forbindelse med boligsalg (salg af hus/bolig) er det en god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten skal foreligge, før der kan udarbejdes et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Hvad er en ejerskifteforsikring?
En ejerskifteforsikring er en forsikring, der både sikrer sælger og køber i forbindelse med en hushandel.

Hvad kan du som sælger bruge ejerskifteforsikringen til?
Som sælger kan du slippe for en del af det 10-årige ansvar, du har, for skjulte fejl og mangler i det hus, du sælger. Det kan du gøre ved at få udarbejdet en tilstandsrapport for huset og give køber et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Laver I tilstandsrapporter i Hobro?
Ja, vi laver tilstandsrapporter i hele Nordjylland, Arentsminde, Biersted, Birkelse, Blokhus,Bonderup, Brovst ,Fjerritslev, Gjøl, Gøttrup, Halvrimmen, Hune, Ingstrup, Klim, Kås, Ny Skovsgård, Nørre Halne, Pandrup, Saltum, Skovsgård, Tranum, Vester Hjermitslev, Vester Torup, Aabybro, Østerby, Agersted, Asaa, Flauenskjold, Hallund, Brønderslev, Astrup, Bindslev, Bjergby, Børglum, Horne, Hundelev, Lendum, Løkken, Jerslev, Klokkerholm, Serritslev, Stenum, Tversted, Tårs, Vidstrup,Vogn Vrensted,Vrå, Åbyen, Als, Arden, Assens, Astrup Døstrup, Hadsund Syd, Handest, Hvilsom, Hvornum, Hørby, Mariager, Norup, Nørresundby, Oue, Rold, Rostrup, Skelund, Sønder Onsild, Sønder Onsild Stationsby, Valsgård, Vebbestrup, Veddum, Visborg, Øster Doense, Øster Hurup, Bislev, Dall Villaby, Egense, Ellidshøj, Farstrup, Ferslev Fjellerad, Frejlev, Gandrup, Grindsted, Gudumholm, Hals, Hvorupgård, Mou, Nørholm, Nørre Kongerslev, Nøvling, Sebbersund, Stae, Sulsted, Sønderholm, Tylstrup, Uggerhalne, Ulsted, Valsted, Vårst, Aalborg mm.

Pris på tilstandsrapport?
Vi udarbejder tilstandsrapporter til en billig pris. Prisen afhænger af boligens størrelse.

Generelt om energimærker:
I forbindelse med salg af hus er det lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke. I det følgende er der beskrevet, hvad et energimærke er. Der findes også information om, hvem der udarbejder energimærker. Energimærker udarbejdes af energikonsulenter fra et certificeret firma og omfatter en grundig bygningsgennemgang. På baggrund af bygningsgennemgangen beregnes boligens energimærke, som er en karakter fra A1 – G, hvor energimærke G er højt forbrug og energimærke A1 er lavt forbrug. Sammen med boligens energimærke, opstilles der relevante forslag for energibesparelser, som har til formål af sikre energibesparelser i bygninger. En typisk energibesparelse kan være efterisolering af loftet, isolering af rør, udskiftning af cirkulationspumper osv. I nogle tilfælde kan det ligeledes være angivet, om det er muligt at gennemføre en energibesparelse med tilskud. På www.danske-bygningssagkyndige.dk er det muligt at finde en energikonsulent i din landsdel, f.eks. en der laver energimærker i Nordjylland. Et energimærke viser ikke i sig selv, om en bolig kan betegnes som et nul-energihus. Et o energi hus er et hus, hvor der kun sjældent skal tilføres energi fra en ekstern kilde. Mange af de firmaer, der udarbejder energimærker, kan ligeledes varetage rådgivning omkring et nul energi-hus.